Pages

Aug 13, 2011

home sweet home

salam satu agama.

pergh. akhirnya kat mesia jugak aku kan. semalam dapat bukak posa cekodok dengan bihun sup mak. memang best ah. senanye takde la spesel sangat. tapi lagi spesel la dari makan roti ngan sosej je kalau kat mesir (sedih).

jetlag? ofkos. sebab Omanair banyak sangat movie baru. takkan nak tido? rugi la kan. haha. memang pengalaman la pose dalam flight.
tapi. flight haritu macam ada pengajaran woh.

camni citernye.
flight ke muscat, aku duduk sebelah pakcik arab ni. mulut dia bau, baik punye... rasa nak pengsan aku. aku macam tak boleh toleh ke belah dia la. seksa gila aku 6 jam tu. hadoi la...
then, aku pun doalah, supaya flight ke KL nanti tak teruk camtu. dapat duduk sebelah melayu pun cantik. boleh ngorat borak2. hehe. tahu apa Allah bagi? kerusi kosong. ha amik kau.
satu pengajaran aku dapat:
kita takkan berpuas hati dengan mana2 manusia sebab manusia tu tak sempurna. kalau kita tak boleh bertolak ansur menerima kelemahan masing2, maka baik duduk sensorang la wei. erk. insaf aku bulan2 ramadhan ni. pakcik, lenkali duduklah lagi sebelah saya. tapi gosoklah gigi ye? huhu.

malas ah tulis panjang2. bukan korang baca pun. huhu.
salam.

4 comments:

Harishah Halim said...

eish cite x hbs.

nemesis3891 said...

ape yg tak habisnye? habis la tu... huhu

zida said...

haha aku baca kot


eh best naik oman? ingat nak try la next year. heeee~

Miss "L" said...

adik abrar dah kat mesia ker??ahlan wasahlan ke bumi mesia