Pages

Aug 11, 2011

august rocks!

salam satu agama.

ye. ye. blog aku gila bosan. aku pun taktau sapa la rajin sangat pi klik iklan nuffnang aku sampai naik sikit. mekasih. hehe.

the thing is,
kalau malas peking=takda idea=macam sibuk=tengok movie=company of heroes=tak update blog.
simple equation!

by the way, bulan ogos ni memang penat. penat mengewish kat fesbuk, sebab ramai sangat orang lahir bulan yang gilang gemilang ni.
dan ofkoslah penat membalas. er, tu tahun lepas. tahun ni sikit je wish aku. tapi sapa yang wish tu memang....
i love you. T__T
tak. aku bukan gay. well, biasalah sayang member. korang ni tak baca ke status bugis, ""never leaves LEO 'cause they are loyal friends" or stuff like that. see? aku memang menyayangi kengkawan aku. hikhik.

DAN,
bulan ni jugak,
ramai orang lahir. that's why we rocks! yeah!
tapi...tak boleh lawan bulan aprillah.

12 rabi'ul awwal. 20 april. terpadam api majusi. runtuh istana kisra parsi. pagi yang bening dan damai. ahli kitab telah menjangkakan hari itu. Allahu rabbi. sirah telah bermula.

dalam sirah, ada pape yang spesel ke jadik dalam bulan ogos yeh? malas lak nak google. huhu. yang pasti bulan ogos tahun ni sangat best. puasa kat mesir first time. result pun, alhamdulillah tidak mengecewakan. dapat makan free. huhu. dan, macam-macam lagi. alhamdulillah...

fasa dua dah masuk. jom tobat reramai.
wassalam.

wei aku taktahan tengok produk-produk baru brotherhood. nak beli~
sekian.
hai naqnaq.

4 comments:

Anonymous said...

hai. kehkeh

PEAH said...

LEO memang kawan yg baik :)

nemesis3891 said...

sure you are. haha.

zayed said...

raye nanti datang laa umah akuuuuu!!!!