Pages

Jun 8, 2011

cinta ini tak sejati. heh

salam satu agama.

tahukah anda bahawa Dr. House telah bekerja di Zagazig, Mesir?

diagnostic centre beb. kat komiah lak tu. haha


tahukah anda bahawa subuh sekarang pukui 3 lebih? kalau tido pukul 1 hangpa bangun pukui 3.30 pulak, memang ngantuk dan terpaksa update bloglah namanya. haha.

tahukah anda bahawa nyamuk banyak gila. setakat ni dah tiga kali dah fogging. 


tahukah anda bahawa harini saya exam biochem?
dan tahukah anda bahawa biochem yang dicanang-canangkan senang itu, susah untuk lekat kat pala hotak?
adakah anda tahu teori penghafalan 'senang lekat, senang tanggal'? ya, aplikasikan dalam penghafalan biochem ini.

inilah dewan exam kami.
kayu? well. mesir kan banyak kayu.
tak macam mesia. kayu pun nak amik yang haram.


walaupun saya telah memanggil biochem dengan panggilan istimewa seperti 'biochem sayang' tapi hakikatnya cinta itu cinta palsu. saya tak mampu mencintainya sepenuh jiwa.
jujurlah, belajar biochem macam amik ubat tido je.
pegang kejap dah mabuk. pergh.
aku harap kau takdelah tanya aku susah2 hari ni. amin.
saya doakan jugak untuk kalian2 blogger zagazig yang lain (takyah laa nak terasa sangat, bukan kau sorang je blogger zagazig. haha) dan kawan2 seperjuangang. buruknye bunyik. marah orang terengganu kang.

itu saja.

weekk..
gambo kredit to nenek.


wassalam.
doakan kami.

12 comments:

Miss "L" said...

comel entri ni dik..akak memang tak tahu kalau adik tak bagitahu.

nemesis3891 said...

oh.. biasalah orang kata saya comel. muahahaha.

memang niat saya nak bagitau satu dunia. hehe

naqi said...

comel entri ni. entri ni. nak aku tuleh dalam caps lock ka? jangan perasan sangat oqeh? bhaha

nemesis3891 said...

jangan perasan sangat kau je blogger kat zagazig okeh? hahaha

aku nampak kau on9 ym. aku dah agak blog aku akan kena atttack. haha

edoraemon said...

giler comel budak tuh.
mcm nenek tuh jgak.

HAHAHAHA

nemesis3891 said...

menyesal letak kredit. haha

eni^_^ said...

comelnyer.....budak tu...tombam..hehe

Harishah Halim said...

apesal org puji2 abrar comel ni? heh comel itu x sejati.

tapi kan...

tapi...

betul ke yg psl house tu?

nemesis3891 said...

dengki dowh dr harishah nih. hahaha.


pasal house tu, tak reti nak jawab cemana. haha.
house tu kan watak je.
tapi diagnostic centre tu betullah.

محمد حذوان بن حميدان said...

nice post Doktor..(^_^)

Norashikin Abdullah said...

pe hei...kome pnya meje lg lawo ni...ni x puas hati..tanta pun lawa gak

zieyRa suLLey© said...

hahhah,, aku tak tawuuuu