Pages

May 29, 2011

masih 3.48 pagi.

salam satu agama.
jika anda pelik kenapa pagi exam saya masih boleh update blog,
jangan pelik.
dari saya tidur balik lepas subuh, baik saya update blog, kan?

harini exam. exam written anatomy. gulp.
belajar dah setahun. seminggu ni, dah belajar tunggang-langgang.
actually, i'm kinda regret myself.
jarak masak nak ke anatomy adalah dua minggu, tapi guna seminggu je.
seminggu yang awal saya guna untuk stadi subjek lain yang tak kurang pentingnya.
tapi atleast bukanlah tinggalkan anatomy hanya seminggu!
tapi alhamdulillah, habis jugak.
tapi perit sikitlah.
dan dah dua kali khatam.
gaya2, macam boleh.
MACAM boleh.
tapi yang memberi 'boleh', yang memberi 'reti' dan 'mudah' itu yang berhak menentukan.
tuhan yang punya kerja.
usaha dah usaha dah.
kalau nak kata cukup ke tak,
ofkoslah tak cukup. tapi alhamdulillah saya sempat study dan saya rasa memadai.
azygous system, oesophagus, radial nerve, ulnar nerve and so on.
dah susun kemas2. janganlah kau blur pulak nanti ye.
rasa macam student master pun ada kadang2. detail gila dia nak. huhu.
dah la. rajin ye korang baca sampai sini? haha.
kalau korang mampu baca sampai sini,
nak mintak tolong lagilah. boleh?

dua saja,
doakan semuanya dipermudahkan untuk hari ini,
dan doakan saya tenang.

mesyi?


gambar bawah ni takda kaitan. saja suka2. huhu.

 edit pakai picasa dengan photoscape.
picasa utk temperature, photoscape for the rest.


photoscape. awesome effect. love it.
bertapa bagai nak gila untuk anatomy lah kononnya. haha.

ok dah pukul 4.20! nak menyelak buku sat na.
oh ya, tahu tak apa hobi baru saya di masa lapang?
delete friend kat FB, kalau tak kenal. haha.
and the best part is, kita sedar yang kita tak kenal dia masa besday dia. hadiah besday paling bermakna, i guess? hurm..
'THAT'   FBnote cost me macam2... -__-

wassalam. =)

3 comments:

hilmi said...

sebab note ko la ko add org yg ko x kenal. hahahaha. bittaufiq. :D

nemesis3891 said...

yep, you got da point. haha. aku add sebab nak buat note kedua.
then,
padan muka.
banyak gila nak kena unfriend balik. muahaha.
takpe2, aktiviti tu aku boleh buat masa summer nanti. hihi.

syukran hilmi.

Anonymous said...

goodluck sedare..

dib_