Pages

May 19, 2011

ekzeng.

salam satu agama.

exam.
kiranya penat belajar setahun (kenapalah bukan sem. -_-"), then burst out semua dalam tempoh sebulan ni. tapi lepas habis tu, takleh buang simpan dah. sebab kalau takda rezeki lulus, kena exam mula.
sekarang tengah stduy week kot, dua minggu. then, anatomy. yeah yeah. tapi rumah aku haram tak stadi anat. suma stadi benda lain. haha.

nak tengok cemana kitorang stadi? wuuhuuu....



main kucing lepas exam. geram aku. isn't she cute? haha



syahirul stadi sampai tidoq. nampak tak betapa strugglenya kami. er, mereka.


bawak semangat uia utk exam histo. alhamdulillah.


 nasai comel. ni masa tengah stadi.



ni masa biochem la ni. sume bajet risau. tapi tak baca pape. haha


bugis datang kelas, sehari sebelum exam. memberi nasihat pada kami. hehe


test histo sebelum exam, esoknya. -__-


aisyah meninggi. waaa...hhaha
suasana test.


yaa walad!



fuh. exam exam. lepas tu, member ajak jamming. hehe. senanye aku yg ajak.


demi cinta suci.


senanye kenapa korang baca? aku pun tak jumpe pekdah korang baca. haha.

wassalam.

12 comments:

Harishah Halim said...

ABRAR!!! MANA DAPAT KUCING TU??? NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!

Nazihah@Jiha said...

Dari atas ke bawah..smile! :)

nemesis3891 said...

harga kucing tu LE 150. haha.
kalau nak, mai la sini. =)


smile for? exam? huhu..

Nazihah@Jiha said...

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah,nak tny ni saudara Abrar..knp susah nak baca blog sy tu? :)
nak tau jg kkurangan yg ada, utk d'perbaiki =)

zayed said...

comel haram kucing tu

nemesis3891 said...

kucing tu comel. gambar ko pakai pun comel gak. haha.

p.e.y.u.z. said...

apesal kucing tu macam muka aku dohh.,. terharu gila aku ngan kau abrar

nemesis3891 said...

celah mana yg sama?

celah misai ke? haha

syahida _masri said...

seyes kucing tu HOT. comey dan gebu. :)

nemesis3891 said...

murah lak tu. aku rasa nak buat bisnes kucing lah. sapa nak, boleh la tempah. haha

hilmi said...

duta UIA ke mesir.

aisha said...

Aku kenal baju tu!!!!