Pages

Apr 6, 2011

you lighten egypt.

salam satu agama.

harini jami'ah zagazig buat hari malaysia lagi. tapi harini namanya lain. Malaysian Exhibition Day. kalau tak silap la. meh anak2, tengok gambor. hehe.

 artikel pasal u di mesia. ada ukm!

ada macam2 lagi. yang paling bes adalah, ada kain putih besar, pastu egypt tulis macam2 pasal mesia.

i love to come to malaysia because of you...


to very good people from egyptian girl. utk aku ke? -.-


as muslim i am very proud of u.


saya suka awak. haha~ ada love lagi~


maryam jameelah~ 


naGwa ibrahim. haha.

ini yang paling touched.

thanks... you lighten Egypt. -Dr Sarah-


we all muslim. Malaysian, Egyptian, or Indonesian. huhu. no one is superior than others. what differentiate us are knowledge and behaviour. and nothing about race.

and Allah loves us all, insyaAllah. 

ok bi aku tunggang langgang. ni pengaruh daripada orang arab la ni. hehe. 


exam lagi sebulan lebih kot. pergh. stadi tahap mana, abrar? update blog kemain. haish. 
oh ye, debaran dah habis. sebab tadi kena baca quran masa pembukaan majlis. tu je. hehe.

wassalam.

7 comments:

serojakoi said...

Syabas cendiakawan malaysia di bumi egypt, kepulangan anda di nanti-nantikan di bumi malaysia tercinta ini......



http://serojakoi.blogspot.com

MUJA said...

ohhh, aku dengar org baca quran ngan nasyid2 dalam kelas histo. Sampai part lagu iAllah memang dah takkosentret dah, dok nyanyi sekaliii. Ma'alish dr ..

nemesis3891 said...

yang nasyid tu ust2 DPM...n_n..

maher zain tganu... hahaha

zida said...

bestnya korang ada exhibition dayy bagai~ tapi aku memang sangat appreciate kat Egyptian sebab diorang sangat baik dengan kitorang kat Azhar tuu~ dapat kelas khas, toilet khas, profesor khas, koordinator khas ape ntah lagiii

ps.english aku pun dah tunggang langgang wehh. hahaah

hilmi said...

"kerana nila setitik, rosak susu sebelanga"

=)

nemesis3891 said...

eleh azhar poyo... kitorang pun sampai la... hahahaha...=P

Norashikin Abdullah said...

pehh..tanta x buat mcm ni pun..nk jgak..a,aa cuak nk exam