Pages

Jan 10, 2011

ke semat an kawan2 saya.

salam satu agama.

FT kalah tadi! haha dulik hapa aku. janji die perform best tadi. tacing daku dibuatnye.

hah. kengkawan aku hebat2 sume. tak caye??


aku ada kawan yang dah publish dua novel dan agak byk cerpen ye. hebat kan kawan2?

aku ade kawan yang boleh menyanyi macam faizal tahir. pendek pun sama jugak. haha

aku ade kawan yang lagi pandai dari adiputra. sebab adiputra terer math je. kecoh. huhu.

aku ade kawan yang hensem2.

aku ade kawan yang baik macam faiz ikmal murt muadz dan yang sewaktu dengannya. hebat woo.

aku ade kawan yang rajin gila. aku nak rajin jugakla lepas ni sebab nasihat die hari tu kat aku sangat jujur dan ikhlas. tengs.

aku ada kawan yang hebat2.
termasuk yang tengah baca.

d point is, bukan aku hebat, kawan dengan orang hebat. tak. aku nak kata semua orang ada kehebatan, kemahiran masing2. semua hebat. walaupun gemuk. macam aku. hehe.

jangan kata diri tak pandai, diri lemah. nanti dengarlah sekalian cell2 dalam badan kita lalu kalau diorang merajuk, kan naya dah. sapa lagi nak kerja dalam badan kita??
(semat doh meiji)
percayalah. aku bukan nak poyo tak pasal. cuma aku teringat nyanyi ngan kamal lagu syarifah aini.
 hahaha. sweet memories are to be remembered kan?

lastly.

KAMI. Kau Aku Mereka ISLAM.
(faisal)

wassalam.

7 comments:

hilmi said...

aiwahh.

Shasha Ira said...

like~~ (^_^)v

muadzmuhammad said...

tu bukan lagu "sapi dewa siang " ke? hihihi and padam la nama aku..lebat dowh enta nie..

zayed said...

saya hebat sekali x? hahaha

nemesis3891 said...

zaid terrrhebat. takkan tak tau kot?

zayed said...

tak tahu pulak saya...

Muhammad Ameen said...

ak pn teringat sapi dewa siang..haha