Pages

Jul 23, 2011

their first impression

salam satu agama.

biasalah. sejakc duduk kat mesir ni aku banyak buat video2 amal. kalau kat mesia, sori, setiap video berbayar okeh! tapi aku taknak la demand2 sangat kan kalau kat sini sebab ramai lagi kot yang lagi power. stok pakai after effect bagai. pergh. korang ni nak buat filem gerak khas ke? huhu.

anyway, laptop rosak maka kerja pun tergendala. sebenarnya aku nak kena buat video untuk pengenalan zagazig nanti, masa orientasi budak2 baru AQM. so, di tangan akulah bagaimana first impression diorang. muahahahaha.

so, korang ada pendapat tak?
nak buat cemana eh? nak bagi diorang hakikat yang pahit ke, nak bagi diorang ilusi yang indah? hehe. ataupun kita tunjuk realiti yang cantik je. sampah2, tahi himar tu, jangan tayang, camtu? bukan ape, dengar2 ceritanya, dulu, bila ada orang tengok zagazig ni kotor, dia request pindah terus.

terasa hina lak zagazig ni. T___T


apapun anak2, jujurnya aku bersyukur tahu di zagazig. buminya tak sesak macam cairo. kami ada krib. hehe. teksi murah. tremco murah. zagazig ada macam themepark. (jangan imaginew macam mesia punya, sebab sangat sedih) dan macam2 lagi. at least, hidup kat sini, aman sikit kot. takyah la serabut nak fikir nak naik bas nombor berapa, teksi putih ke hitam, tambang banyak mana.

so, korang nak kenal zagazig?

tunggu~  hehe

laptop pun rosak, kejadah nak siap videonya.

ok lah, babai.

ada idea untuk video, komen ye. atau sesapa nak berlakon, nak bagi pinjam kamera ke, cantik gak. huhu.


ok ni macam tipu sikit. ini memanglah zagazig. tapi rasanya tak banyak kot pemandangan cantik macam ni. haha

wassalam.

6 comments:

asma said...
This comment has been removed by the author.
naqi said...

zagazig ka tu? awat lawa sangat? seropa tipu ja =="

nemesis3891 said...

hang google la sendiri zagazig. lawa kot. hahaha

zida said...

zagazig je aku tak penah sampai lagi~ hohoho

btw, sedap gak krib tu. buat sarapan, kenyang gilaa.

Fiq Vertigo said...

indah dari atas. di bawahnya adalah realiti yg tak tercapai dek akal..hmm

Anonymous said...

buat je la yang real, kalau teruk tunjuk je la, xdela nanti nk gi sane jd tkejut. series ni. lambat laun kene jugak rase duduk di negare orang. :D