Pages

Mar 9, 2011

masr gedid...

salam satu agama.

kali ni saya sepertinya culas untuk menaruh ayat2 yang panjang juga membosankan. kenapa bahasa saya begini? tiadalah juga saya mengerti. mesir dah baru. alah, korang dah tahu la kan? ok2 ni lagi spesifik. universiti aku macam dah diruntuhkan dan dibina semula. ok, let the pictures tell, shall we? betul ke bi aku ni? haha




utk sesapa yg takda fesbuk, mcm amoi. haha



best picture of the year, utk aku. haha. aku mane pandai edit2 gambo cam 

nenek doremon.

universiti sgt bersih. eh, ke aku tertukar gmbr singapore? 
-_-





lagi. sgt sgt bersih.



gambar mereka yg syahid masa rusuhan.



luthfi youtube kata,
"angpa try la buang sampah merata, satgi aku lapah hati ang"


tadaaa! aku versi botak.
(apsal sume tak cam rambut aku ni? dem.)


cafe universiti lagi..



still ada rusuhan sikit2. biasalah. anak muda kan.




tu jelah. sebab depa ni takda mulut, so aku kena describe jugak la sikit2 pasal gambar tuh. agak2 kalau ada rusuhan kat malaysia, apa jadik ye? mesti berkilat2 jalan raya! 


lastly, aku rasa lah kan, ada jugak keburukan rusuhan ni. sekarang, student sini asyik nak merusuh je asal ade benda tak puas hati. macam dah hilang rasa nak berunding secara aman. ngek betul diorang ni. memekak je. 






tinggal memori. rambut panjang gila. haha


ps: kepada mereka yg pakai spek, pernah tak korang mengalami hari tanpa spek? mesti penah kan? so korang pun nak amik wuduk. then, tetibe korang pegang muka cuba capai spek. dem, spek tak ada. korang terlupa, LAGI SEKALI. dem.

wassalam. =)

6 comments:

Harishah Halim said...

sukati dia perli perli. tau la ketinggalan takdak fesbuk. -_-"

eh eh, spek tu.. selalu je jadi mcm tu. demmm tu apa? :p

papepun, apa kaitannya mesir-rusuhan-kebersihan? ni yg nak suruh mesia buat rusuhan byk2. mana tau longkang2 semua berkilat gakk.

nemesis3891 said...

haha. diorang mungkin rasa nak improve diri. termasuk dari segi kebersihan.

manade perli. kamu tak suke lagha2 dgn fb. huhu

MUJA said...

lawanya gamaaah :D

Kelbros said...

kalo xde spek, xbalik rumah le aku gamaknya..hahaha pasal rusuhan tu, dh boleh jangka, "kalo berjaya rusuhan kat mesir, confirm negara2 lain ikut serta". So menjadik!

Norashikin Abdullah said...

haha..eh kat tanta biasa2 je..cume nmpak la diorang cat buat bnyak bndere egypt..bersih tuh..ermm erm.. nt la pi gamaah..usha jap

nemesis3891 said...

kitorang bersih.. lagi bes..hha